» NK Rea= massa jobb!

Mycket jobb och mindre sömn har det blivit nu sen i torsdags. Torsdags jobbade jag 11-23 för att märka om och rodda om inför NK rean. Då fick det bli styrke träning på morgonen och promenaden fick bli en kvällspromenad hem från jobbet. Vid 20.00 tog vi en liten rast och fyllde på med energi och jag har slitit så bra och vikten ligger bra till så även jag unnade mig en pizza :) 

Fredag var rea dagen då vi hade öppet 08-20 och det var inget undantag för min morgonpromenad, så klockan 05 ringde mitt alarm och jag kände mig inte så trött. Jag har alltid sagt och tycker det fortfarande att sömn är minst lika viktigt, så det var gränsfall att det var för tidigt. Det var tidigt, men alla min promenader är så underbara, får så mkt energi och fria tankar. 



Efter rea dagen kl 20 åkte jag hem o ville vara ute i fina vädret så beslutade för att köra på gärdets utegym, men det är verkligen inte min grej, så tråkigt! Jag vill ha vikter o speglar :) haha
Så jag gick hem besviken och bytte om och tog en långpromenad runt Djurgården istället. 

Det var summerburst på Gärdet i helgen, så efter promenaden stannade jag en stund och kikade. 



Lördagen och andra rea dagen då fick vi lite sovmorgon då vi hade öppet 10-18, men för min del var det ut o knalla på morgonkvisten. Dock var jag betydligt tröttare denna morgonen trots att jag fick sova längre, men jag hade så ont i benen och blåsor under fötterna. Så första kvarten gick jag haltandes i zombie walk, men piggnade till sen. 

Det var mycket på jobbet och när jag slutade och åkte till gymmet hade jag noll energi, verkligen noll, så jag kallar inte det ens ett träningspass. Det fick bli en riktigt kalori bomb med milkshake, burgare och pommes på Lillys burger :) 



Efter den så dog jag!! Somnade på tunnelbana och folk trode nig att jag var full o på väg till summerburst haha 
När jag kom hem la jag mig på sängen med kläderna på och somnade! Vaknade till gjorde iordning mig och somnade om. Jag minns inte sist jag var så trött! 

Jag började jobbet kl.12 på söndagen och jag sov ända till 10.30! Skippade morgon promenaden för jag behövde uppenbarligen sova! Var död hela dagen men vaknade till på kvällen och fick ett grymt bra ben pass! Baksida lår och rumpa.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo