» Slagskeppet

Lördags stod vågen på lägsta vikten, vilket kändes ännu roligare när jag vet med mig att jag inte höll mig strikt till kostupplägget under semesterveckan med mamma och therese. Vikten stod på 65,6kg och då firade jag det med att fylla på :) Blev en smarrig frukost med gröt, ett ägg och två mackor, en ost & skinka och en med makrill, super gott!
 
 
Lite senare tog Ali med mig till Slagskeppet så körde vi lite mitsar och även lätt lätt sparring. Det var verkligen super kul att få köra igen, jag blev till och med lite känslig på vägen hem då alla minnen dök upp och jag saknar Loyalty Muay Thai på Nexus, den härliga familje sammanhållningen vi hade och det tuffa träningen som vi tog oss igenom. Tyvärr så splittrades allt när vi flyttade från Slussen ut till Alvik, några var kvar men med tiden försvann fler o fler, verkligen jätte tråkigt. Saknar det in i hjärtat!
 


 
Lite beslutsångest om vad man skulle avnjuta på sin ätardag, men det blev en stor god tallrik sushi från bästa Tezurki som ligger i Hammarbysjöstad. Efterrätten blev en massa amerikanskt godis, men det var faktiskt inte gott så jag köpte mig naturgodis och glass. 
 
 



 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo