» Body magazine

Idag vaknade jag på fel sida, kändes inte alls bra. Tung i huvudet, trött och irriterad utan anledning. Låg kvar en stund i sängen och tog min promenad lite senare än vanligt, men så fort man kommer ut och med tyngre radio i lurarna så åker mungiporna snabbt upp :) 

När jag kom hem igen gjorde jag iordning lite lunch och hamnade i en liten matkoma och vilade en stund. 

Jag blir lätt stressad på mina lediga dagar för att jag ska hinna med så mkt som möjligt och så fort jag känner att tiden är knapp så blir jag stressad och irriterad. Något som jag måste jobba på och den mentala träningen som jag utför med Daniel Ekstam som coach hjälper faktiskt. Ett tips som hjälper för mig är att skriva en to do list för dagens sysslor. Allt från borsta tänderna, laga mat, ringa mamma till träna och för varje uppgift du gjort så stryker du det från listan. Även små givna saker som borsta tänderna känns bra att stryka och ju fler du stryker desto bättre känns det och du känner dig nöjd :) 

Till mellis så gjorde jag jätte goda pannkakor och bläddrade igenom body magazin där även jsg fick äran att vara med i! 


Pannkakorna gjorde jag på: 
2st bananer
2st ägg
1dl äggvita
1dl vanilj casein
1/2dl mjölk

Senare på kvällen gick jag ner till sats Gärdet och körde ett grymt axel pass! Kände mig stark idag, kan bero på mina nya snygga kläder och skor ;) 







Therese
03 Februari, 2015 - 00:33

Gud vilken snygg tröja! :D

Svar: Visst är den, nya favoriten 😃
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo