» Möte om ev jobb som PT

I onsdags körde jag som sagt ett morgon pass med Felicia på Gärdet. Vi körde baksida lår och rumpa, träningsvärken har precis släppt. 

Vårt upp lägg såg ut såhär: 
Raka marklyft 4 set 
Bulgarien split squat i smithmaskinen 4 set + 1 set med super set 
Sittande lår curl (baksidan) 5 set med super set 
Gynstolen 4 set super set insida o utsida. 

Efter gymmet var deg snabbt hem, duscha äta gröt. Felicia skulle jobba ich jag skulle på ett möte. 

Jag mötte upp en person som hade kontaktat mig via mejl. Han hade sett mig träna på Medis och följt mig på mina sociala medier. Han har ett ganska nystartat företag och driver ett gym och ville att jag skulle vara en av hans anställda som PT. Jag mötte upp honom på hans gym som också ligger på Gärdet. Vi pratade och diskuterade i två timmar och tanken är att jag ska jobba med kunder när jag har ledig tid från mitt heltidsjobb på NK. Det lät intressant, men jag har inte bestämt mig. Vet inte om den typ av träning tilltalar mig då det är mycket fokus på funktionell träning och dessutom har jag svårt att hinna med mig själv.
En liten del av gymmet 

På eftermiddagen efter jag kommit hem ätit och vilat en halvtimme som är sååå skönt mitt på dagen, men svårt att ta dig upp igen. Kl. 17 var det dags ATG möta upp Ali för att köra ett köttigt armpass och jag kände att jag inte var helt återhämtad från mitt och Felicias morgon pass, så det var tufft! 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo