» Sista dagen i Dallas

Onsdag och sista dagen i Dallas, kl.6.30 blev vi upphämtade med mini bussarna för att köra vårt sista pass på ...Destination. Jag och Rosanna körde ett riktigt bra ryggpass och sedan åkte vi tillbaka till hotellet för frukost, en rejäl frukost, sista innan jag drar i andra växeln på dieten :) 






Kl.12 kom våra chaufförer och hämtade oss och körde oss till flygplatsen. Resan gick jätte bra, men jag var riktigt trött, sov hela vägen bortsett från två filmer och när jag käkade. 


Jossan har lärt mig dricka kaffe också, skinny latte med Caramel, riktigt god kall som varm :) 

Kl.12 på torsdagen landade vi i Sverige och jag kan inte minnen sist jag var så trött! Det var en knepig känsla, ögonen kändes jätte tunga och jag kände mig nästan yr och tung i huvudet. På bussen på vägen hem kunde jag inte hålla mig vaken, till och med en dam knackade på min axel och kollade så jag inte missade min hållplats :) 
När jag kom hem dök jag i sängen också sov 1-2 timmar, sen drack jag ett glas vätskeersättning och celcius sen var jag redo för träning, bröst och axlar. Min energi och motivation är starkare än någonsin efter veckan i Dallas med alla fantastiska människor!💖





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo