» NYC

Förra helgen åkte jag och Ali på en weekend och inte vart som helst, Ali bjöd med mig till New York! Har aldrig varit där tidigare och jag kommer absolut åka dit igen. Vi var där torsdag till söndag och man behöver fler dagar för att man ska känna att man sett mkt av NYC. Jag tycker att vi utnyttjade tiden bra och hann med så mkt som vi kunde. Vi bodde roligt nog på ett gay hotell, Out NYC, som vi inte visste om, det låg nära timesquare och var ett bra och fint hotell.
 
Shoppingen däremot tyckte jag inte var så billigt som många sa och hittade inte några guldgruvor direkt, förutom Victoria Secret som jag shoppade loss på, köpte bla bikini och trosor. Sport skor var däremot billigt, både jag och Ali köpte varsina Asics skor och nike. Jag köpte också ett par Nike Air force 1 istället för converce som jag hade tänkt.
 
Torsdagen och fredagen var det inte så fint väder som på lördagen och dagen vi åkte hem då det var kanon väder. Lördagen åkte vi till Central park och gick där i den underbara stora och vackra parken. Man kan inte ens förstå hur stor den är och man möter hela tiden folk som springer eller promenerar, så härligt att se. Vi stannade även till på en restaurang som låg vid vattnet och tog var sitt glas :)
 
Därefter tog vi en taxi till hamnen där man tog en båt ut för att se Frihetsgudinnan, dock hade vi sån otur att när vi kom fram så öppnades himlen och blev riktiga skurar så att det inte var någon båt som åkte ut och sen var åkte det ingen mer båt efter 15. Istället hoppade vi på en hopp-on-hopp-off buss och blev guiadad av en jätte roligt Brooklyn tjej, vilket var jätte roligt och man fick se väldigt mkt av New York samtidigt som hon berättade både historiska och roliga historier. Vi hoppade av i slutet av guide turen vid 5 avenyn och kikade i dom fina butikerna.
 
 
Taxi var jätte lätt att få tag på och billigt, dock lägger dom till dricks som i allt annat och då blir det inte lika billigt längre. När vi skulle ta oss hem från 5th avenyn, så var det inte lika lätt att få en taxi. Det var även två snygga tjejer som stod lite längre bort som också försökte, även en annan tjej som gav upp. Efter en stund frågade den ena tjejen vart vi skulle, om vi skulle mot samma håll, för dom hade ringt efter en taxi istället, men det skulle vi inte. Efter några minuter kommer det en riktigt snygg svart bil med tonade ruter och hämtade upp dom, då ropade dom på oss och sa att vi kunde hänga på för dom kunde köra en omväg för våran skull annars skulle vi få stå där i evigheter sa hon. Dom skulle iväg på fest och var riktigt uppdressade, dom bodde förmodligen på 5th avenyn och levde "sex and the city livet".
 
När vi var i NYC så åt vi massa gott som riktig americans frukost, pancakes, pizza och cupcake, men vi var också på en restaurang, som serverad bara skaldjur. Vi käkade både hummer, friterade räkor, pilgrimsmusslor och annat gott :)
 
Det var en kanon resa, värd att minnas. Tusen tack Ali för att jag fick uppleva denna resan tillsammans med dig! Första men absolut inte sista gången att uppleva New York <3
 
Frukosten innan flyget till NYC
Shopping på Victoria Secret
Central Park
Våran guiad på hop-on-hop-off bussen :)
Kom en liten skur ;)
Central park
Chinatown :)
NYC pulsen :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo