» Tillbaka till rutinerna

Nästan hela veckan efter tävlingen så frossade jag i mat och annat gott, vilket resulterade till +8kg på bara någon dag! :) Kroppen suger åt sig som en svamp efter en sån hård diet, men det mesta är vätska. Denna veckan har jag balanserat min kost igen och börjat äta cleant igen som jag även gjorde innan dieten, jag ökade direkt men lite succesivt med kolhydraterna. Helgerna ska jag dock ha mina ätardagar som jag hade innan diet :)

Kyckling, ris, spenat, champinjoner, paprika :)  

Det känns fantastiskt skönt att komma tillbaka till sin normalvikt igen och känna mig stark och full av energi :) Dock gick det väldigt snabbt så det tog lite tid att vänja sig haha.. Jag hade börjat vänja mig att se mig rippad på gymmet med synliga ådror, men nu ser jag mig i spegel med fylligare muskler och en stark tjej! Nu ska det ätas och växas! weeii :)
 
Tisdagens morgonpass på sats Gärdet blev det älskade axlar

I Måndags fick jag även hem Västgöta-bladet, Tidaholms lokal tidning, där jag var med på första sidan och en stor artikel i mittenuppslaget. Jag gjorde en telefon intervjuv förra veckan, vilket var väldigt kul att läsa. Roligt nog hade jag inte heller berättat något för familjen, så det var kul att överraska med det ;)



http://www.vastgotabladet.se/artikel/186397/segrade-i-luciapokalen
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo