» Mina sista semester veckor i Sthlm

Nu börjar semestern närma dig sitt slut. Dom två senaste veckorna har jag spenderat här hemma i Stockholm med min Bellish. Vi har promenerat väldigt mycket, oftast morgon promenad runt Djurgården, men också timmar för att hitta den bästa badplatsen haha :) träningen har fått mycket fokus också, vilket känns bra! Jag har nog inte badat så mycket som jag gjort denna sommaren, varit jätte skönt i vattnet dom senaste två veckorna, ca. 24 grader. 






Här hade vi gått en lång bit och äntligen hittade vi en plats där vi kunde doppa oss. Jag kände mig lite som en skogsmulle som slängde av mig kläderna till bikini och tig ett dopp, simmade lite och sen på med kläderna och fortsatte jackten på den perfekta badplatsen för oss. Vi var uppe redan vid 8 och gick :) 

Ca. 2.5-3 timmar senare fick den utvalda platsen tillslut bli vid Tantolunden :) 




Bella gillar också att sola o bada :) 


Fick ett ryck o färgade håret, syns dock inte så bra på bild men gjorde en liten nyansering i längderna, lite ljusare och mörkare i botten. Jätte nöjd :) 


Verkligen varit underbart att bo på Gärdet under sommaren, så nära till fältet där Bella kan springa fritt och till den fina promenaden runt Djurgården. 


Bella försöker ta sig ner haha och halkade i. 


Kikat och blivit sugen på att tävla i bikini eller bodyfitness, dags att bestämma sig snart ;) 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo