» Sjuk :(

Vi höll verkligen på hela helgen med flytten och nu var jag ledig onsdag och torsdag då jag hade planerat att fixa det sista. Onsdagen städade jag, då han(ägaren till lägenheten) inte hade gjort sin flyttstädning. Väldigt dåligt faktiskt, känns inte så fräsch att städa upp någon annans skit. Ett grymt bra städ tips ska jag ge er, hahah kärringtips ;) skrubba fogar i ex. bad och kök med tandborste! Det blir som nytt.
 
På kvällen mötte jag upp Ali så köde vi ett rygg pass, vi har inte hunnit träna nu pga flytten så känndes bra att vara tillbaka på gymmet! Dock kände jag att det var något i kroppen, gick inte så bra och blev lite snurrig i mellanåt. Blev bara smämre så jag höll bara Ali sällskap det sista. Mådde skit på kvällen och dagen efter kunde jag inte sova, åt frukost med Ali vid 7.30. sen lade jag och Bellish i soffan och kollade på nyhetsmorgon, men efter en stund däckade vi hårt. Jag bestämde mig för att bara vila och ta det lugnt på torsdagen, för det behövde jag verkligen. Fredag morgon var jag ännu sämre, men jobbade ändå. Ikväll blir det myskväll och fotboll på tven.
 
Bella hjälper mig med tvätten :)
Bella tycker jag ska sluta städa och leka med henne istället 
Promenad vid Hammarbybacken, både jag och Bella är nyfiken på härliga promenader vi kan ta ett stenkasst ifrån lägenheten.
Torsdagen då jag var sjuk, Bella var också helt slut, vi båda behövde vila ut.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo