» Flytten

Vilken helg! Både jag och Ali har varit lediga fre,lör, sön och vi har fått sååå mycket gjort! Vi började i torsdags kväll med att städa, skrubbade rent toa och kök från golv till tak. Fredagen fortsatte vi med städningen och kl.17 hyrde vi en lastbil och flyttade vårt hem till ett nytt hem :) vi fick hjälp utan Alis vän David, vilket underlättade en del, flytten gick verkligen jätte smidigt! Var heller inte så långt vi flyttade från Skärmarbrink till Hammarbyhöjden, ca. 5 min med bil, en station med tbanan.

Vi fick flytta in allt, men han var inte riktigt klar med sitt, hade några möbler som han skulle ta bort, så vi sov hos Alis bror Tinni den natten. 

Lördagen fick vi låna tinnis bil, så vi åkte till gamla lägenheten och putsade rent den till topskick, sen vid 14-tiden fick vi tillgång till lägenheten. Kändes riktigt bra att få nycklarna till nya lägenheten. Vi såg över vad vi behövde och åkte direkt till Ikea. Shoppade bara vad vi jverkligen behövde, så blev inte jätte mycket. Dock åkte vi och storhandlade och där blev endel vi handlade massa frusvaror och torrvaror som flera kilo kyckling, broccoli och jordnötssmör kikärtor mm. Kvittot slutade på 3862:- haha nu har vi mat hemma. 

Igår fixade vi från tidigt på morgonen nonstop tills vi myste ner i soffan kl.20 till solsidan. Ali lagade även mat då vi har matlådor fixade till jobbet några dagar. Vi ska göra det till en standard att laga för fler portioner och frysa in, slipper msn stå sent på kvällen efter träning och laga mat. Mycket billigare då också, storhandla i förorten och laga storkok. Känns jätte mysigt och bra hemma. Alla kartonger är uppackade, men ni får bilder när gardiner och blommor är på plats :) 






Therese
13 November, 2013 - 09:35

Vilken yta! Måste kännas befriande:) och en liten julbock kikar fram bakom tavlan också:)

Svar: Haha julbocken såg du;) nyköpt från Ikea, men den har fått åka ner till förrådet tills det är dags för julpynt. Ja det är jätte stort här om man jämför med den förra lägenheten :)
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo