» Min andra thaimatch

I fredags kväll gick jag min andra thaiboxnings match! :) Den här gången behövde jag iaf inte banta ner mig, vilket kändes riktigt skönt. Jag skulle egentligen gått -60kg, men min motståndare låg runt -62 som jag så vi skulle köra på det. Väl på plats hade dom rört om liget i grytan, pga avanmälningar och skador, så jag fick en ny motståndare på -63. men det gjorde inte mig något, ska börja köra den klassen nu eftersom det är där jag ligger och jag har ingen lust att gå ner i vikt när jag styrketränar utan snarer gå upp :) 
 
Det är riktigt roligt att gå match mycker spänningar och nerver i luften, sparna in vem som kan vara motståndaren och lyssnar på musik och fokuserar. Det är invägning först, sen får man käka och sen är det läkarkontroll. När det börjar närma sig match börjar man med att byta om och masserar in hela kroppen med linnement, därefter är den uppvärmning och sen pepp pepp pepp. När man hör sitt namn ropas upp gå man tillsammans med coacherna till ringen. I ringen går man ett varv rnt ringen och om man vill/kan gör man thaidansen :) sen är det FIGHT! :)
Dock förlorade jag denna matchen, men jag tycker jag gjorde en bra match och fick in mer boxning, men det var sparkarna och frontarnas som jag skulle gjort mycket bättre. Men riktigt kul var det!
 
 
 
 
 
 


christer söderström
25 Mars, 2013 - 21:49

Bra gjort gumman. boxas bra.lite mera knä skulle inte skada , nu har du blivit lite mera erfaren.
Men du vet ,har man nyss varit sjuk då orkar man inte, köra så hårt, det får bli nästa gång.
Det såg bra ut kram Pappa

Jennylicious
26 Mars, 2013 - 21:49

Tack pappa :) yes mer knän och mer sparkar till nästa gång :) kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo