» Nattdopp :)

Igår var vi ute hela dagen, vi åkte till Hornstull och gick först in i gallerian för Ali skulle köpa något, sen ville han att jag och Bella skulle följa efter. Vi var på väg mot västerbron och jag förstod vad hans tanke var. Han hade köpt en hänglås som vi skulle fästa där bland dom andra och kasta i nycklarna i vattnet ❤ otur nog så gick vi på fel sida av bron och det var för varmt för Bella att gå tillbaka och sen gå till andra sidan och sen tillbaka igen, så vi bestämde för att göra det en annan dag. Fin tanke iaf :)

Vi lade oss vid en mini strand på Långholmen med picknicken som vi hade med oss. Bella fick ligga i skuggan och bada hela tiden, för det var väldigt varmt. Efter ett tag åkte vi hem, men stannade förbi systemet och köpte med oss cider och vin. Vi köpte även med oss Sushi :) vi satte oss på balkongen och käkade sushi och tog oss ett glas, sen tog vi cykeln och massa gott och cyklade ner till Hornstull. Vi satte oss på en brygga där och hade det jätte mysigt! Det var även två andra gäng där och någon tokig tjej som började prata med dom och även med oss. Hon hade inte alla hästar hemma, men det var roligt att lyssna på henne :) många hoppade i och badade. Men när det hade blivit lite senare och alla hade badat klart, då hoppade jag i och tog ett natt dopp :) jätte härligt, mitt första dopp i Sverige!
När vi skulle gå så ville den tokiga tjejen att jag skulle behålla hennes sjal som hon lade på mina axlar när jag kom upp från doppet. Jag sa nej tack några gånger, sen sa hon snälla du får den som en present, då tackade jag ja för jag förstod att hon verkligen ville att jag skulle ha den.
Jag och Ali cyklade vidare hemåt och tog ett stopp på vägen, vi käkade på Max! Haha eller jag smakade på Alis mat ;) underbar sommarkväll!



Carina
27 Juli, 2013 - 14:24

Hejsan!Ni ser ut att ha det riktigt bra ihop,Ali och du.Lät romantisk det där med hänglås o nycklar i sjön...getting seriuos tro?? Var lite varmare att bada i Tunisien eller! Sköt om er!!!!

JENNYLICIOUS
28 Juli, 2013 - 14:24

Vi har det jätte bra :) ja det var varmare i Tunisien men skönt här hemma ockdå faktiskt. Tog ett dopp ikväll igen :) hört att ni haft det bra också. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo