» Ledig hela helgen

MIn lediga helg!! Sååååå skönt. I fredags körde jag även mitt första thai pass på väldigt länge, vi har haft juluppehåll och dessutom har vi bytt lokal från Slussen till en stor fin lokal i Alvik. Kändes riktigt kul att köra igen, nu är det all in som gäller :)
Efter fredags passet 18.10-20.30 ;) så åkte jag hem käkade och sixade iordning mig, sen åkte jag in till stan och mötte upp Ali så gick vi på bio, Django. Den var faktiskt bra! 
 
Idag har vi haft en skön dag, tog en promenad in till söder och lunchade. Senare körde vi hårt på gymmet, jag började med rygg och biceps, sen körde Ali slut på mig med 3 övningar. Får se om ni förstår mig nu, med den ena var att jaghar en stång med vikter, gör marklyft, ner i gen och gör en friväning och sen ner med stången på axlarna och gör en squat. I högt tempo, 10 st, vila 1 minut och kör så i 5 varv. 10reps(1min vila)*5. Nästa övning var stång med vikter som pressar raktfram i högttempo, sen som en biceps ciurl fast vänd på händerna så handflatorna är neråt så underarmarna tränas. Alltså mina axlar brann i denna övning!! :) fyfan vad jobbig den var.
Tredje är svår och orkar inte förklara, men grym mot rygg, biceps och underarmarna.
 
Efter det passet var vi värda att frossa i kalorier ;) Det blev American pancakes med sirap, grädde, sylt, hallon och glass MUMS! ;)
 
Jag innan bion
Jag på promenaden
 
Ali på söder (Fick egentligen inte lägga upp denna, men jag gillade den :) )
Mums
Om det var gott :)
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo