» Min första D-match!

Igår hade jag min första match! D-match, då har man alltså både magplatta, hjälm och benskydd. Vi åkte redan klockan 05.00 på morgonen och var framme vid 8-9 tiden. Jag hade varken druckit vatten eller ätit på 24 timmar så jag var så törstig och utsvulten, så när vi kom fram var det invägning direkt, jag vägde till och med in med jeans och linne på 59,5 kg så det var hel lugnt för mig. Direkt efter drack vi vatten med resorb (vätskeersättning som återställer kroppens salt- och vätskebalans) och käkade. Shane hade med sig sjukt mycket mat och massa gott, hahah längtat ;) 
 
Vi alla var väldigt trötta, dålig sömn och energi, så vi vilade en stund. Senare var det läkarkontroll, då fick man träffa en läkare som ställde frågor om man nyligen varit sjuk eller skadad etc. Han kollade även pulsen och blodtrycket, fick även göra 20 st upphopp med knäböj och sedan kolla återhämtningspulsen, så man inte har någon inflamation i kroppen som gör att man inte har lika bra återhämtning. 
 
Jag var nummer 13 i ordningen från matchstaten som gick kl.12. Vi var 4 stycken från min klubb som gick match. 
Shane som gick sin andra C-match (då har man inte västen) han vann på TKO!! alltså han knockade ut sin motståndare i 3.e ronden :) grym match av Shane. 
Ina vann sin första D-match, Erik förlorarde tyvärr sin första D-match.
Min match slutade lika, men jag vet inte om jag håller med det dommarbeslutet, jag tyckte att jag vann den :) Jag kommer lägga upp matchen så får ni själva döma ;) Hur som helst så var det riktigt kul!!
 
Innan matchen värmde jag upp, lyssnade på min musik och skuggboxades, sen blev jag masserad med linement över hela kroppen, sen fick jag lite uppvärmning med mitsar. Sen var det dags! :) Jag fick på mig alla skydden och en tröja över mig så jag inte skulle bli kall, sen ropade dom upp mitt namn och jag fick kliva in i ringen, sen när min motståndare också var i ringer gick vi ett varv runt ringen som man gör för att visa sin respekt till den thailändska sporten. Sen var det fight!! 
Jag var dock så sjukt nervös att jag glömde bort all min teknik, jobbade bara boxning, knappt några sparkar, knän eller förflyttningar. Även i clinchen så glömde jag tekniken och försökte bara kasta ner henne med min kraft, glömde knän och svepningarna. I slutet fick jag in några knän. Men sån härlig känsla när boxningen sitter så bra i nyllet att hon börjar blöda haha =) men som sakt min teknik fanns inte där, jag ville bara mosa henne. Men i min nästa match som är 2/3 så ska jag jobba snyggt med både teknik och kraft, inte ladda från Kina ;)
När jag kom hem efter en långdag vid 21-tiden hade Ali gjort det jätte mysigt med massa tänta ljus och dukat upp massa gott och korkat upp en flaska rött, kunde inte varit bättre <3
 
Maaaat :)
 
Alla fighters samlade
Fightcard
Här går vi runt ringen för att visa respekt till den thailändska sporten
Jag är tjejen i blå hjälm som laddar ända från Kina ;)
Clinch
 
Sliten men glad tjej:)
 
 


christer
10 Februari, 2013 - 17:49

bra jobbat! stumpan. härligt att första matchen gick så bra.Jag visste att det var lite tag i dig. Nästa gång vet du hur det går till ,då släpper det nervösa,ps. du ser bra ut i ringen. ha det bra kram pappa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo