» Låååååååååång härlig dag med två Thaipass :)

Igår var en låååååång händelserik dag, men en bra sådan, 20 timmar vaken tid.
Klockan ringde klockan 06.00 jag åt frukost och kopplade av i sängen framför nyhetsmorgon, väldigt mysigt! På med träningskläderna och kl.07.30 var jag på Nexus och körde Thaiträning med Luis. Känns riktgit bra, märker tydlig utveckling. Vi körde till kl.08.40, jag sprang sedan till jobbet och duschade o fixade mig där, för klockan 09.50 var jag på jobbet och öppnade butiken.
 
Vi hade massor att göra på jobbet, vi på Plan 2 på NK skulle ha "Man kväll" mellan kl. 20-23. Eftersom jag egentligen skulle sluta 18.00 och jag hade träning på kvällen. Det är även en viktigt träning endast för tävlingsgruppen, så för att jag skulle få smita iväg i 2 timmar för att träna så jobbade jag arslet av mig under dagen ;) Så Klockan 18.00 var jag på Nexus igen och körde thaiträning med tävlingsgruppen. Sen var det dags för att stressa tillbaka till jobbet, duscha och fixa iordning mig. Klockan 20-23 körde vi man kväll, vilket gick väldigt bra och trevlig stämning. Killar och männen kommer minglandes med öl/vin har trevligt och shoppar loss ;) 
 
När jag står och väntar på tunnelbana för att äntligen åka hem och sova, så ringer Claes i shocktillstånd. Han berättade att han cyklat omkull. Han cyklar alltid som en galning och hade cyklat i spårvagnsrelset och åkt omkull och flygit en bit och var nära på att bli på kört. Han bad mig komma och hjälpa honom och självklart ställde jag upp. Han var alldeles likblek och trasig jacka. Hade slått i sig lite lätt, men mest shockad över att han var när på att bli påkörd. Kedjan på cykeln hade hoppat och han mådde inte tillräckligt bra för att cykla, så jag fixade så vi fick ställa in cyklen vid personal ingången inne på NK. Sen tog vi tunnelbanan och vid klockan 02 lyckades jag somna. Låååååååååång dag!
 
Såhär vill jag också att min vanliga dag ska se ut! Fick nästan känna på det idag om vi bortser från stressen till och från jobbet. 
Redo för morgonträningen
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo