» ingen träning, då blev det istället en målning

I lite mer i en veckas tid har jag varit sjuk, som dom flesta. Jag har faktiskt varit duktig som inte tränat även fast jag känner mig bättre nu, bara lite slemhosta/rethosta kvar. Tänkte vila veckan ut och köra igång ordentligt nästa vecka igen. Längtar!! Vad gör ni som inte tränar efter jobbet? :) hehe.. får ju massor tid över. Jag har jobbat även fast jag varit sjuk och nu när jag känt mig bättre så började jag på en målning som jag blev klar med idag. Det är så befriande att måla, man faller in i en egen bubbla och timmarna bara springer iväg. Denna målningen tog mig ca. 8 timmar och jag känner mig nöjd över resultatet :)  
 


Min målning


carina
08 September, 2012 - 23:26

Hej Jenny! Duktigt/förnuftigt att hoppa träning när du inte är pigg. Kan bli dumt. Det är bättre o va i bubblan lite, som kan va riktigt skönt ibland. Jag har köpt mej en canvasduk. Får vi se om jag kan åstadkomma nått konstverk. Du får bli min inspirationskälla! Kram på dej!!!

JENNYLICIOUS
10 September, 2012 - 23:26

ja det var nog bra att jag hoppade träningen, för jag var tydligen inte så stark, åkte på maginfluensa på lördagkvällen :(
Skoj att du ska måla! Du har ju det där pyssla och fixa i dig, så du får säkerligen till ett fint konstverk! :) Kram

Kottiz
12 September, 2012 - 23:26 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se

Jättefin tavla Jennyjävel du har alltid varit duktig på måleri! :) Men jag vill se dig utmana dig själv lite mer och göra ett självporträtt eller porträtt av någon annan!

Svar: Tack kotten :) Såg du inte teckningen där jag tecknat av händerna, det var inget måleri. Ska anta utmaningen när jag får tid, men nu har jag en målning i huvudet som jag vill göra först. Hur går det själv med målandet, förstår att du kanske inte får någon tid över nu dock.
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo