» Nya vänner

Älskar Nexus och Loyalty!! Alla är så snälla och famijära, även fast vi ska byta lokal till en i Alvik och det kommer bli längre resor för många så är det ingen som sviker. Vi är ett team, en familj nu :) Jag trivs så jäkla bra och jag har fått många nya vänner. Ex har jag börjat umgås med en kille från mma, vi har verkligen klickat som vänner! känns som jag kännt han väldigt länge, avslappnat och många gemensamma intressen, en vän för livet :)
Efter min träning igår kom han hem till mig och fixade värsta goda salladen med röktlax, chevréost, valnötter, jordgubbar och massa gott! Sen planerade vi en Thailändsresa som vi tänkt åka till i slutet av januari och stanna i tre veckor. Vi ska åka dit för att träna thaiboxning :) Vi kommer köra på två camp, bo där och träna morgon, ibland styrka vid lunch och sen ett thai pass till på kvällen. Därimellan äta, sova, sola och bada. Sista veckan turista. Peppad!! :) Det blev väldigt sent och vi båda slocknade hos mig, så idag har vi haft en riktig slappardag!! kollat på massa roliga youtube klipp och käkat thaimat som ligger precis vid mig. tog en powernap och sen var det dags för mig att åka till Nexus. 
 
Idag körde vi "Gubben i lådan" nästan hela passet (en person som sparras mot alla i turordning, dom andra tittar på och väntar på sin tur. Idag hade jag både liniment och skydd under mina benskydd, så det känndes mycket bättre. Däremot min vänstra sida ev.rebenet kände jag av redan på uppvärmningen och när jag hade kört klart "gubben i lådan" kändes det som jag inte kunde andas. Blir så ledsen av att jag inte kan var hel och köra järnet utan att ha ont. Imorgon ska jag till läkarn och kolla upp det. Fick även redan på att det inte blir någon match på lördag :( Det var bara 1 av 5 som fick match och det krävdes att 3 skulle få för att vi skulle åka upp. Jätte tråkigt när man slitit så inför det, jag lyckades även komma ner till min match vikt. Gått från ca 61 till 57, men som jag känner nu så var det bäst att det inte blev någon match pga. skada, så på lördag ska jag äta choklad :) hahah 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo