» Kritiserad av läkaren

I förmiddags var jag på vårdcentralen på Gullmarsplan för att kolla upp vänster sidan vid revbenet om det var ev. var en spricka. Jag fick riktigt dåligt bemötande. Hon bad mig ta av mig allt på överkroppen och det första hon säger är med en nedlåtade ton är om jag har förstorat brösten, vilket hon varken har med att göra om jag gjort det eller inte, eftersom det inte har något samband med min skada. Sen när jag betättade läget att jag tränar thaiboxning och har haft ont i 2 1/2 veckor efter att jag fick ett hårt knä mot vänster revben. Då frågade hon mig varför jag höll på med dom dumheterna och sa att hon förbjudit sina barn det. Jag sa att jag tyckter det är kul och det är en bra träningsform. Jag hörde inte riktigt vad hon sa men hon sa något med att det är lika dåligt som trafikolyckor. Jag satt där i bar överkropp och kände mig ganska blottad och kritiserad, sen lyssnade hon iaf på mina lungor och dom lät bra sa hon. Hon tryckte runt området och jag fick säga vart det gjorde ont. Hon sa att det inte var någon fraktur, eftersom jag kunde ta djupa andetag utan att ge mig smärtstillande sa hon. Dessutom skickar dom inte patienter på röntgen om inte lugnorna har blivit skadade och mina lät fullt friska. Hon sa att det kunde vara en gjutning i muskeln, vilket jag inte fattar vad det betyder. Men tydligen så har muskeln fått sig en smäll och när jag tränar och får en smäll där så känns det i muskeln och speciellt när jag andas, då vidjas lungorna och då gör det ont i muskeln. Hon sa att hon tyckte inte att jag skulle träna thaiboxning alls utan träna något annat, men annnars ska jag ta voltaren 3 ggr per dag och vila en vecka från thaiträningen och träna annat. Jag blev lite irriterad på henne, men inte förbannad, för jag kände att det var hon som var en idiot som kritisera utan att veta vad hon snackade om, dessutom var hon jävligt oprofessionell.
 
Sen cyklade jag hem och lagade mat o käkade. Sen gick jag hem till Michaela som jag känner genom thaiboxningen, även hon bor i Skärmarbrink :) Vi drack te och snackade i några timmar, jätte trevligt! Sen var det dags för oss båda att äta och ladda inför kvällens träning, så jag gick hem och käkade och laddade om batterierna. Träningen idag gick riktigt bra idag, fick ingen smäll på vänster sida så det kändes riktigt bra, förutom smalbenen som fortfarande är väldigt ömma även fast jag både har linnement och extra skydd. Vi körde bra övningar med förflyttningar och sparring resten av passet.


Therese
02 November, 2012 - 00:02

Vilken jävla idiot! Jag hade skällt ut henne efter noter, hur fan kan hon säga något om att du opererat dig.. och särskilt när du sitter där halv naken och kanske känner sig lite halv obekväm ändå! Idiot...

Jennylicious
03 November, 2012 - 00:02

Men eller hur, idiot :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo