» 2,4 mils löpning

Måndagar och onsdagar ska jag nu köra löpning och på tis, tors och fredag är det thai träning som gäller. Jag har inte hittat något bra spår som man kan springa på, men jag har sett att många springer vid Eriksdalsbadet, där utegymmet ligger. Jätte fint område som ligger vid vattnet.

Jag bestämde mig igår att jag slulle springa runt vattnet, även om det var 5 km eller 2 mil. Så jag valde att springa ett lugnt tempo eftersom jag inte visste hur långt det var. Det blev 2,4 mil!!! :) helt sjuk, har aldrig sprungit så långt tidigare. När jag var i mål kunde jag knappt stanna, mina lår och knän känndes dubbelt så stora och nästan krampade.
.
Löprundan var helt underbar, jätte vacker utsikt. Jag sprang vid vatten nästan hela tiden, men blev även stats löpning och bergsklättring vid fredhällsklipporna =) Eftersom jag höll ett lugnt och jämt tempo hela vägen var det inte alls jobbigt konditionsmässigt, men det känndes i låren :) Men jag hade bestämt mig! Sen underlättade det med den fina utsikten och Soilwork i lurarna.
Min löprunda
mina underbara pjucks Asics Gel Kayano 18 :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo