» Läkarbesök

Efter onsdagsträningen, alltså thaiboxningen åkte jag direkt till Sats Globen och körde lite styrketräning med Ali. När jag kom hem sen fick jag syn på mitt mitt vänstra knä, det var en stor vätskefylld boll mitt på knät, jätte läskigt!! Sen mitt under natten vaknade jag av att hela mitt högra ben som jag har problem med hade domnat bort! Det var jätte läskigt, jag hade ingen känsel alls i benet, men tillslut blev det bra. Har förmodligen ingen blodcirkulation i benet på grund av inflamationen på smalbenet. Nästa morgon, alltså i går, gick jkag till läkarn på Gullmarsplan och han sa att det förmodligen var en inflamation så jag fick antibiotika som jag ska ta i 10 dagar och även vila från thaiboxningen. Jag hopppas att det är det enda som krävs, men jag är skeptisk, har haft detta i 2 månaders tid nu, men jag hoppas verkligen. Perfekt tajming nu också eftersom vi har juluppehåll med thaien.


Kotten
15 December, 2012 - 18:29 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se

Usch fyfan va tråkigt Jenny, jag som blir vansinnig när jag är förkyld och får vila en vecka från träningen skulle aldrig klara av å äta antibiotika å tat lugnt. Men nu får du fan vila så du återhämtar dig helt :) Vill se dig boxas !

JENNYLICIOUS
15 December, 2012 - 18:29

Det är perfekt tajming nu eftersom vi har juluppehåll med thaien, men med vila menar jag benen, inte överkroppen. hahah så styrketräning blir det ingen vila med ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo