» Nya tävlingsgruppen i Thaiboxningen -Leva Thai! :)

Igår träffade jag Emma, som jag har lärt känna från Thaiboxningen, nu har hon dock inte tränat på kanske ett halv år, men nu är det dags att komma tillbaka =) Vi satte oss på ett fik på söder som hade uteservering, får ju passa på nu för det börjar det bli kallt ute.
 
 
Klockan 17.45 var det möte för oss som ska börja i den nya gruppen, tävlingsgruppen :) Vi pratade om att det är nu det drar igång på allvar! Blodigt allvar med regler som ska följas-Leva thai! lätta grejjer som inga sena ankomster, ingen dricker vatten utan att bli tillsagda, men även utanför Nexus gäller regler, dom som röker ska sluta, ingen alkohol, bra kost och sömn! jag är taggad!! =) Egentligen är det uppehåll nästa vecka, men inte för oss i tävlingsgruppen. Vi ska köra träning både på Nexus, utomhus och vi ska dessutom åka till Bosön. Bosön är tydligen ett ställe där man kan göra allt möjligt innom träning, kul! bra träning och för att vi ska komma varandra ännu närmre i gruppen! Vi är ett team nu! 
När vi körde igång träningen när dom andra kom, så delades vi upp tävlingsgruppen och fortsättargruppen. Vi i tävlingsgruppen körde sparring i olika former i 1 1/2 timma, boxningssparring, bensparring och sen full sparring. Hård och bra träning! :)
 
Efter träningen hoppade jag in i duschen och skyndade mig till middagen med tjejerna på Patricia. Har inte träffat dom på hela sommaren, så det var väldigt trevligt! När dom andra gick vidare så åkte jag hem. Nya regler, men också väldigt trött efter träningen. Bara för att jag ska sats allt på thaien nu, så självklart kommer jag att ut o festa med vännerna också, men man kan festa utan alkohol! Ett glas rött till maten är helt okej och/eller till chokladen ;) 
 
Jag, Emma, Carro, Marianne & Hanna
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo