» Fightplan

Slutade egentligen 18.00 och träningen börja 19.30, så därför valde jag att inte ta med träningsväskan. Istället kom jag iväg 18.30 och fick tokbrådis!! köpte mellanmål bestående av banan, keso och cashewnötter som jag åt på tunnelbanan på vägen hem. Snabbt bytte jag om hemma och sprang till tunnelbanan igen till träningen. Idag var det även tävlingsgruppen, då godtas inga sena ankomster, så jag skickade ett sms till coach ifall att jag skulle bli sen. Jag lindade händerna på tunnelbanan för hinna, var knappt någon på tåget som tur ;) 
 
Träningen var hårt och bra!! vi körde mitsträning bla. med en egna kombinationer som vi själva gillar att köra under sparring för att träna in en "fightplan". det sista körde vi "gubben i lådan" en kör sparringen hela tiden och dom andra turas om att köra mot henne/honom. Det förstår ju vem som helst att det är jobbigt att köra hela tiden, medan dom andra hämtar andan och kraft :) Tappa luften och näsblod är en del av träningen! ;)
 
Vi skulle även haft med ett papper idag där vi skrivit vår motivation, mål, bra och dåliga sidor etc. I min stress så glömde jag tyvärr det, men tar med det nästa gång. Det är kul att alla har höga mål som vi tillsammans ska nå =) Vi körde träning till 22-tiden, men sista 15 min stretchade vi och pratade högt om vad var och en var bra på ochvad vi jobba bättre på..
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo