» booooooring

Hela gårdagen var helt underbart, men när jag laddat upp med choklad och sätter i filmen i min dator så får jag inte igång filmen och jag fick heller inte ut skivan. Jag är fruktansvärt envis och kan inte ge upp, men när klockan var 02.00 insåg jag att jag var tvungen att ge upp!
Idag innan jag tränade Bodypump på Stureplan kl.12.00 gick jag in på Mac store och kolla om dom kunde hjälpa mig, men dom kunde inte heller få ut skivan. Så jag ska komma tillbaka på måndag när teknikern är där. Jag var väldigt tidig så jag var även inne hos Stefan på Oscar Jacobson och pratade lite innan träningen.
Träningen gick inte så bra idag, vet inte varför, men jag hade inte samma energi eller styrka :(
Underbart väder var det och jag gick hem. På kvällen var det planerat att jag skulle hem till Camilla och laga mat och kolla på film, men hon hade fått tillbaka sin feber. Så idag har jag varit fruktansvärt uttråkad, var så laddad för film mys, mer nu när jag inte kan se på film hemma!
Varning för otäck bild! men den har ni nog redan sett oavsett ni ville eller inte ;)
Efter gårdagens thai träning, syns inte hur grön och svullen jag är =) tur att det inte är sommar, för värre blir det, på både ben o armar =)
äntligen fick jag bort nageln. Jag tror att det är mina träningsskor som har varit försmå. Att jag stött i och fått blåmärke på nageln hela tiden och att den aldrig hunnit läka. Snyggt? inga pumps med öppen tå för min del, men nu är det höst så jag klarar mig;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo