» Promenad på Djurgården med Stefan

Jag vaknade kl.9 av mig själv, men myste kvar i sängen till 10, underbart! Jag har varit väldigt pigg och flitig i dag. tvättade och städade innan Stefan kom och vi tog en härlig höst promenad på Djurgården och stannade vid cafét Flickorna Helin & Voltaire och åt lunch. Super gott!! Det var den godaste, matigaste "mackan" jag ätit. Jag åt en med chevré och någon nötblandning, dom snålade verkligen inte på chevrén!! :) Den ska ner i magen fler gånger. Vi delade på en smarrig efterrätt också, såklart! Sedan fick både jag och stefan lite brådis, jag hann inte gå hela vägen hem om jag skulle hinna till mitt träningspass. Jag hade heller inte mitt SL kort med mig så jag hoppade över spärrarna (har inte lärt mig knepet med spärrarna) och tjuv åkte en station....busigt;) onödigt ifall det skulle kommit kontrollanter där, men jag hade inte hunnit annars. Sprang hem bytte om, sprang tillbaka (hade endast 2 minuter på mig hemifrån) till tunnelbana, hoppade över spärrarna i farten. (Det var ju kul;))
Tränade Bodypump på Hötorget, men det var det tråkigaste passet, ingen energi alls från varken instruktionen eller medlemmarna, men jag fick min träning. Hem, handla, äta, duscha och redan vid 21 ligger jag i soffan och myser med datorn och naturgodis. Underbar dag!
Stefan
Efterrätten
Jag


maja
18 September, 2011 - 21:44

Hahaha! Varför smsade du inte mig så att jag kunde stå och se på när du plankade? Tror dig knappt nu! Är det bra utbud på Helin& Voltaire? Verkar supermysigt ju!

JENNYLICIOUS
18 September, 2011 - 21:44 / BLOGG: http://[email protected]

Haha =) vad gör man inte i stressat läge. hann inte smsa dig, annars hade jag gjort det;)

kikade bara snabbt på menyn, glömde även fråga om dom hade bra veganska alt. men helt klart värt att gå dit! Den mackan jag åt var super god!! Brödet var det godaste jag ätit, var nog gjort på sirap för det var väldigt saftigt och sött! mums!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo