» Nexus fighting center

Nu har jag bestämt mig för att börja Muay Thai på Nexus fighting center trots att det är så dyrt, men det kan det vara värt. Jag gick dit utan Anki denna gången och körde kl.19.20, på fredagar kör tydligen både nybörjare och fortsättarna, så vi var säkert 40 pers! men vi blev självklart uppdelade nybörjare och fortsättarna. Även denna gången var det mycket teknikträning och fys träning på slutet, men jag hoppas att vi kommer igång ganska snabbt.
När jag kom hem tillagade jag filéerna och gjode rotfrukter i ugnen med mozzarella mums gott! =)
dagens middag



Therese
05 September, 2011 - 00:56

Va avundsjuk jag blir! Jag kommer knappt kunna träna alls i höst pga jobb och att de knappt finns någonstans att träna! Har antagligen gått upp alla kilon igen lagom till jul:)

JENNYLICIOUS
05 September, 2011 - 00:56

Ja det är tråkigt när det är saker som hindrar en från träning, som jobb och förstår dig som inte bor i Stockholm;) här finns det såååå stort utbud att det är svårt att välja=) dock dyrt, lägger nästa 1000 kr/mån på träning. jag är glad att jag har både Sats och Thai som funkar med mitt jobb, men vissa veckor blir mer intensiva. Klart du inte går utt, vardags motion och löpning efter jobbet och styrka när det passar dig och viktigast av allt kost och sömn!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo