» Hemma i västra götaland

I helgen har jag varit hemma i västra götaland.
Först träffade jag Clara en stund på fredag, vi var i Skövde och fikade, vi hann även med ett glas rött hemma på hennes uteplats. Sen blev vi (jag och Bella) upphämtade utav Lotta, hon och hennes sambo Jonas har nyligen flyttat till hus. Jag är inte alls avundsjuk.. ne då.. inte alls ;)
Vi grillade och jag åt mina första svenska färskpotatis, det var super gott!! Sen myste vi inne med godis och film. Jag fick även öppna paket, för att jag fyllde år för ett tag sedan. Jag fick en super fin Chantelle BH och Hanky Panky trosor :)
.
På lördagen hämtade pappa mig och Bella, senare åkte vi hem till min syster och hennes sambo Calle. Inte avundsjuk på dom heller som bor jätte fint på en udde med en enorm trädgård vid en sjö. Dom har även en hund Daizy och två katter som Bella lekte oavbrutet med. Även där grillade vi och åt vid vattnet, super mysigt.
.
Söndagen var vi hemma hos mamma och firade Fredrik som fyllt 40 år. Vi hade verkligen tur med vädret som har kunnat sitta ute hela helgen. När jag åkte hem mot Stockholm fick jag åka hem utan Bella, men hon verkade inte speciellt ledsen, bara jag. Både hon och jag vet att hon kommer få en underbar semester hemma hos Therese, leka varje dag med Daizy på gården.
Clara
Lotta och Jonas
Fina Lotta
Jonas värmer huset:)
Jag får öppna paket
Pappa och Carina
Therese och Calle
Belladonna och Daizy
fredrik, Calle, Carl, Ida, Jag och Therese
Mamma och Daizy



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo