» Super nöjd blev han och då även jag!

Igår ringde en man och frågade specifikt efter en kavaj som vi hade och han bad mig hänga undan den. Han kom in senare under dagen. Kavajen satt inte alls bra på honom och han blev jätte besviken. Mannen var 60+ och ganska stor. Han sa att han hade jätte svårt att hitta kläder, jag kände medkänsla för honom och gjorde allt för att han skulle bli nöjd. Jag var själv i butiken och sprang upp och ner till lagret för att hämta i hans storlek. Det slutade med att han köpte en linne kostym, kavaj, club kavaj, slipps och byxor för ett värde av flera tusentals kronor :) Han var en väldigt artig man som tilltalade mitt namn och vännen hela tiden. Super nöjd blev han och då även jag!

Idag kom en dam fram till mig och frågade mig om det var jag som var Jenny, givetvis svarade jag ja, men jag tänkte direkt, vad har jag nu gjort?
Hon förklarade att hon var hustrun till den nöjda, artiga mannen som jag hjälpte. Hon kom för att tacka så mycket för min hjälp och att det är ingen tidigare som har lyckats att få honom nöjd med så mycket. Hon var lika artig som mannen och tackade så hjärtligt och jag blev lika glad jag!


MIss Kottiz
11 Maj, 2011 - 22:34 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se/

duktiga du Jenny :) !

christer.s
12 Maj, 2011 - 22:34

bra jobbat gumman så ska dom tas,alla nöjda

kram pappa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo