» Fan vad stark du är!

Idag har jag städat, lagat veggomat sen åkte jag ända till Farsta från Gärdet för att träna Bodypump med Inka som instruktör. Hon är grymt stark och peppande! Vi båda körde 20 kg i den grymma utfallen idag, det kändes i rumpan vill ja lova! Jag har alltid två stänger med vikter, en för ben och en för övriga kroppen. När jag lastade på för benstången hörde jag tjejen snett vid mig sa - Fan vad stark du är, du bara lastar på. Jag låtsades som jag inte hörde henne, vad skulle jag svara på det? Jag vet;) Men hon var inte så stark, när vi körde ben böj hade hon 5 kg medan jag slängde upp 27 kg på axlarna redo för att köra ben böj (uthållighet!!) nästa gång blir det 30 kg som Inka =)

När jag gick till tunnelbanan i Farsta såg jag en liten kille på marken som grät och många som stod och stirrade runt om. Det var en yngre kille som försökte prata med honom. Jag gick fram för att kolla läget. Jag frågade vems grabb det var och den yngre killen pekade på en tjej som satt bredvid på parkbänken och sa att det var tydligen hennes. Jag frågade
-Varför pratar du inte med din son.
-Det går inte, sa hon med tårar i ögonen.
Jag förstod läget som att det var en trotsig pojke som gjorde en väldigt jobbig scen för sin mamma som fick skämmas för allt folk som stod runt och glodde. Så jag valde att inte lägga mig i utan gå, men nu i efterhand ångrade jag att jag inte sa till alla andra att göra detsamma och att mamman skulle skärpa sig och ta sonen i armen och bara gå. Men jag vet inte bakgrunden till detta. konstig situation!!
Idag har jag även tvättat första gången här på Gärdet, det gick ju bra det också.


Hanna
12 Juni, 2011 - 21:15

Vad roligt att få kommentera...Jag brukar också lägga 27 kg på benböjen, fast en grymt stark kille som jobbar där kommer jämt och frågar om maxvikt sen lägger han på mer på allt möjligt. SUCK KILLAR. Ja HAN vill att jag ska bli ännu muskulösre. Några typ 15 reps och tre till fyra set brukar gå, men de där fem sista tills 20 får jag verkligen kämpa för. Fast result får man snabbt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo