» Utelåst ännu en gång!

Många kanske förknippar Oscar Jacobson med att det är ett "gubb-märke", förr var den äldre mannen den största kunden, men nu vill OJ att kunden ska vara normalbygd 35 årig man. Vilket syns på den nya designen och att hälfter av våra kunder är just yngre män. Idag hade jag till exempel Andreas Weise som kund och han handlade! Han är ju knappast en tjock gubbe. Igår hade jag även en yngre man som provade ut en kostym som han sedan vill hänga undan. Idag ringde han och frågade om han fick reservera den ytterligare en dag, vilket han fick. Blygsamt fortsatte han samtalet med att säga att jag var väldigt trevlig och sympatisk igår och skulle vilja bjuda mig på en fika. Jag svarade att det var smickrande, men att jag har pojkvän. Han upprepade och sa att det var synd för jag verkade vara en sympatisk person och att min pojkvän ska vara lycklig:) Det var smickrande och imponerande av han och ringa och fråga om en dejt:P
Läs en liten artikel om Oscar Jacobson Här ur King magazine.

Idag när jag kom hem efter jobbet, hade jag gjort om mitt misstag!! Mina nycklar låg inne i lägenheten. Denna gången var våran dörr till lägenheten upplåst, men porten var låst!! Henrik var i Globen på "Årets kok" så jag kunde inte åka till honom och hämta hans nycklar heller. Jag fick vänta på att någon av mina grannar skulle dyka upp. Som tur var behövde jag inte vänta så länge :) Kommer jag göra en tredje gång gillt?


Ena annan sak som jag vill dela med mig till er är att jag är med i Sats personal tidning :) Det är en bild på från när vi uppträde med BC i Farsta centrum när Farsta fyllde 50 år.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo