» IKEA på 10 min

Hahah... I made it!!! =) bussen som jag åkte till Ikea med det var den sista som skulle tillbaka, så på 10 minuter sprang jag in plockade duschdrapperi fick tag på plock numret till matgruppen, sprang dit hittade en tom vagn i närheten. Betalade i självscanning och sprang tillbaka till bussen! Jävlar vad snabb jag var och jag har inte ens sett hur matgruppen ser ut:)

Innan jag steg på bussen fick jag reda på utav den sura buss chauffören att det var sista vändan han gjorde alltså skulle jag bara ha 10 minuter på mig. Jag frågade honom också om han ville hjälpa mig med att få in matgruppen till bussen om jag hann, han svarade inte på frågan utan istället sa han
- Ska du säga till den med barnvagn att flytta på sig, om det är någon med på hemvägen?  Jag blev irriterad och sprang iväg och gjort den rekordsnabba shopping. När jag såg bussen och att jag hann, blev jag så glad att jag sprang med vagnen med ett leende och sa till busschauffören:
-Jag hann!! :D alla i bussen tittade på mig och trodde nog att jag var galen. En snäll kvinna hjälpte mig in med paketet.
.
Bussen stannade utanför centralstationen och jag bar det själv ner till mitt tåg. En kille frågade mig om jag vill ha hjälp och jag svarade tydligt Nej! =) Jag älskar verkligen utmaningar och spänningen. Visste inte om jag skulle hinna bussen och bli ståendes med matgruppen ute i Kungens kurva, visste heller inte om jag skulle fixa att frakta det själv. Som tur var Claes snäll som kom till perrongen när han hade slutat och hjälpte mig att bära det från tunnelbanan hem till mig.
Nu har jag monterat ihop det, nu är det bara den vita färgen som ska målas, en duk och dynor ska på.
Gjorde även ett fint jul arrangemang.


Camilla
10 December, 2011 - 01:27 / BLOGG: http://camihogberg.blogg.se/

Du e ju en riktig fighter gumman.. Hoppas man blir bjuden på kaffe snart då ;o)

Mamma
10 December, 2011 - 01:27

Du är otrolig,men man kommer långt med sådan envishet som du har :-) kram

Anonym
10 December, 2011 - 01:27

Vad heter märket på bordet? :)

JENNYLICIOUS
11 December, 2011 - 01:27 / BLOGG: http://jennysoderstrom.blogg.se/

Haha tack!

Märket? Vem frågar?;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo