» Tisdagsträning

Idag körde jag tisdagsträningen Muay Thai, då vi bara är en liten grupp med få utvalda som har blivit tillfrågade för att satsa lite extra. Det är bara jag och en till från nybörjargruppen resten är fortsättare och avancerade :) Det märktes att träningen var på en högre nivå, speciellt när vi körde sparring. Det var riktigt skoj och definitivt lärorikt, lär mig mycket mer av att sparras med en duktig, då man kan man lära och sno lite kombos =) Men det går fort och det är hårdare/tuffare. Mina benskydd är kassa, antingen är dom förstora eller så har dom bara inte format sig ännu, tror jag ska börja tejpa fast benskydden. Fick en riktig smäll på smalbenet, det ilade till i hela kroppen, men det finns inget annat än att bita i hop och fortsätta =)
Nu är det riktigt ömt och svullet, i morgon lär det vara ett stort blåmärke.


Madelen
09 December, 2011 - 22:39

Kan varmt rekommendera Arnica salva. Använder det själv de gånger jag fått smällar/blåmärken, lindrar och färgen försvinner snabbt ;o)

JENNYLICIOUS
10 December, 2011 - 22:39 / BLOGG: http://jennysoderstrom.blogg.se/

Hej Madelen!

Tack för tipset! Kan komma väl till användning i sommar, nu spelar det ingen roll, men det är kanske inte så skoj och se misshandlad ut när man ligger på stranden:)

Har du någon blogg?

Håller du också på med kampsport?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo