» Total makeover

Igår var jag ledig, även idag och i morgon :D Igår när Henrik åkte till jobbet gick jag och Belladonna en skön morgon promenad och därefter satte jag mig på balkongen och åt frukost med solen i ansiktet, bra start på dagen! Sedan satte jag mig själv i rejält arbete med att göra en total makeover i vårt förråd, det tog mig nästan 6 timmar. Men åååh så nöjd jag blev, Henrik också;)

Onsdag= Bodycombat, så jag var tvungen att slita mig och springa ner till gymmet. Henrik var ute med några vänner som firade John, så jag kände att jag kunde släppa det 1 timme utan att Henrik skulle komma hem och chockeras av allt bröte som låg över hela lägenheten:)
När Henrik ringde och ville hem åkte jag och hämtade honom, men alltid när jag ska köra i Stockholm så kan jag inte ta den planerade vägen. Jag blir alltid så nervös när jag yrar runt och jag ser polisen, speciellt nu när jag ska söka in till polishögskolan så får jag inte tabba mig. Men vi hittade varandra tillslut, Henrik skrattade och sa att jag hade ställt mig på "horgatan"

FÖRE
EFTER


carina
23 September, 2010 - 11:09

Ordning och reda, pengar på fredag!Snyggt jobbat Jenny!!!!/Carina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo