» Familjen på besök

I helgen har min kära familj varit här och hälsat på. Mammma, hennes sambo Fredrik, min syster Therese och hennes sambo, Calle. I fredags bjöd jag på god middag och tårta, därefter spelade vi spel och drack och åt lite gott till. Lördags var dom först på stan och kikade medan jag tog en fika med Lotta och Gustav som också var i Stockholm. Jag träffade även min kompis Emanuel en snabbis innan jag mötte upp familjen i slussen för att sedan gå till en sportbar och kolla på Chelese-Aston villa. Kvällen avslutade vi hemma med pizza och annat gott. Det har varit väldigt trevlig med familjen på besök, tyckte även lilla Bella som heller inte har träffat dom på länge!
Mamma och Fredrik
Calle, Therese och Bella
Fylld fläskfilé med parmaskinka, mozzarella, soltorkade tomater och italienska örter. (glömde ta kort så detta är resterna :))
Choklad tårta med hasselnötskräm och en hallonmix med vanilj kesella.
Jag och Henrik fick presenter eftersom vi båda fyller år på måndag
Calle, Fredrik och Henrik på sportbaren
Jag
mamma och Therese


Anonym
29 Mars, 2010 - 13:09 / BLOGG: http://gafardigaclara.blogspot.com

SÅ nu har jag läst det. Jag börjar fundera på om du inte är inriktad på helt fel yrke? KOCK skulle ju stämma kanon in p ådig. å hahaha kommer du ihåg när du inte ens kunde koka pasta o göra nått mer samtidigt! :) DU ÄR GO!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo