» ATTENTION! FIRE IN THE BUILDING

Idag blev jag avbruten på min rast, jag hade ätit, tog av mig skorna och lade mig i soffan och bläddrade i Ljuva hem när brandlarmet går igång. Alla i hela Kista fick utrymma gallerian. Vi körde ut alla från butiken, en tjej var kvar länge i proven och jag fick säga till henne två gånger att skynda sig och sen sprang hon ut med klänningen halvt på. På väg ut mötte vi en man som var på väg in. Jag sa till honom att han får nog inte gå in, men han svarade irriterat; -Det skiter jag i, måste in! Det finns även studentlägenheter i gallerian också, så han var väl tvungen hem, kanske ta ut hunden...

Branden hade tydligen orsakat av någon som hade slängt en fimp bland skräp och kartonger nere vid garaget, jobbit för den personen att komma på sig själv att klantat sig vid sin rökpaus.... "oppss... kan varit jag som orsakade branden?! så hela gallerian fick utrymmas"
Vi fick klar signal om att vi fick öppna butiken ganska så snart och det var några som ville in och shoppa även fast larmet fortfarande gick, men det var nästan bara vi som hade öppnat våran butik. Sedan stängde vi igen, eftersom ingen annan hade öppnat och larmet gjorde oss nästan döva. När larmet slutade öppnade hela gallerian på nytt och sen var det full rulle igen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo