» Storleken har ingen betydelse

Idag var jag pigg som en mört:) jag vet inte vad det var för fel på mig i torsdags, igår var jag också fortfarande lite dålig, men inte alls som i torsdags... hmmm... weird. Men nu mår jag bra i alla fall.

En lite roligt sak som jag märkt på jobbet är storleken har betydelse för många. På våra lilla lapp med storlekar står det först den spanska storleken som är mindre än våran svenska storlek som står under den spanska. Så många tittar på den spanska och tror att dom har tagit rätt. Till exempel spanska M är svensk S osv. Som en tjej idag hade provat en topp i spansk M (svensk S) och hon sa att den satt bra men hon ville ha en mindre, när jag sa att hon hade en S så var den plötsligt bra :) Sen finns det vissa som inte ens vill prova en storlek större, passar den inte i den mindre storleken så vill hon inte köpa den. Det är väldigt psykologiskt det där.


Carina
07 Februari, 2010 - 22:30

Hello! Bra att du känner dej pigg igen! Lite skrattretande det där med storlekar. Visst känner man igen sig.Provar jag en M och den är för liten, så får det va! Det är mycket som är psykologiskt när man tänker efter.Kram på er/Carina

elin
08 Februari, 2010 - 22:30

ha ha ha. Med lite snuskig fantasi trodde jag att den där headlinen gav försmak av något heeeeelt annorlunda. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo