» Mitt lilla hjärtegull!

När vi vaknade i morse kunde vi knappt ta oss igenom till toan, men nu är allt återställt till sin ordning. Jag har faktiskt hållit på tills nu! Henrik kommer strax hem från jobbet och han kommer nog bli lite överraskad att jag har fixat klart allt.
Bella har betett sig väldigt oroväckande, hon vill varken gå ut, äta eller dricka själv utan jag har fått mata henne lite åt gången. Hon har bara velat sova hela tiden och ibland så börjar hon skaka. Jag har ringt vetrinären här i Farsta centrum och dom tyckte jag skulle ta tempen på henne och avvakta om hon inte har någon feber. Jag berättade även att vi höll på att flytta här hemma och att det är väldigt stökigt etc. Det kan vara att hon känner oro och blir lite stressad och deprimerad. Förmodligen så är det därför, för hon har ingen feber. Men man blir såå hemskt orolig, det är ju mitt lilla hjärtegull!


Lillasyster
23 Februari, 2010 - 01:04

:( mår hon bättre nu?

Carina
23 Februari, 2010 - 01:04

Hej Jenny! Vad flitig du har vart! Ser fint ut. Hoppas Bella piggar på sig. Kan ju ha fått i sig nåt skit som legat i snön. Fast jag tror nog hon är lite stressad. Det har ju hänt lite på sistone för henne.Förstår att du blir orolig!Ha de bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo