» Flytten gjord!

Idag skedde den stora flytten! vi hyrde en skåpbil från Statoil och åkte först med lite bråte till tippen, bl.a. Henriks säng och annat. Därefter åkte vi till Sundbyberg och hämtade mina möbler, men vi fick inte med oss allt på dom fyra timmarna som vi hade med skåpbilen. så vi lämnade tillbaka bilen, köpte hem kina mat och sedan var Gun snäll som lånade ut sin bil så vi kunde hämta restan av min saker. Jag hade tydligen mer bråte än vad jag trodde, men Anna (min hyresvärd) hade sagt att jag fick låna förrådet lite till om jag ville. Så vi tömde mitt rum, men jag har fortfarande kvar lite grejer i förrådet. Här hemma nu ser det knappt ut som ett hem längre;) men i morgon innan jobbet så blir det till att röja ordentligt!


Carina
22 Februari, 2010 - 01:57

Hejsan Jenny!Du har lite att stå i ser jag!Men det hemmet är nog snart återställt om jag känner dej rätt.Ni kommer få det så bra tillsammans!! Vad roligt att din staty har klarat alla strapatser(tyckte jag skymta den bland alla grejor).Längtar till april så jag får träffa er! Ha det gott o kram på er!!!!

JENNYLICIOUS
23 Februari, 2010 - 01:57

Hej :) yes allt är återställt nu. Jag har hållit på ända tills nu och strax kommer Henrik hem från jobbet och han kommer nog bli lite överraskad att jag har fixat allt:) hahah... ja statyn har klarat sig och det är ingen som fått röra den, hade den i knät nu med. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo