» Först shopping sen soapbar

Tisdagen började jag och Lotta dagen med en lång shopping dag, vi gick säkerligen flera mil! under shoppingturen så lunchade vi god ceasar sallad på friday´s med var sitt glas vitt ute på terassen, underbart. Jag har nyligen shoppat, så för min del blev det bara en jacka, en svart trench coat från hm. Lotta däremot shoppade loss ordentligt. Hon köpte jacka, stövlar, handskar, byxor m.m. riktigt höstshopping med andra ord. När vi hade shoppat klart skulle vi ta en fika på "The book cook café", ni vet den kända receptboken "två systras söta" deras café. Vi gick runt över hela östermalm och gick in på två second hand butiker på vägen. När vi sedan kom fram till adressen så hade dom stängt ner cafét!! vilken osis. Då tog vi tunnelbanan tillbaka hem.
När vi var hemma åt vi lite mat, sedan korkade vi upp champagne och kollade på en massa gamla foton och åt lite gott, naturgodis, choklad, oliver och vindruvor. när klockan blev närmare 23-00 så gjorde vi i ordning oss lite lätt och åkte in till Soapbar och satte oss. Några arbetskollegor kom också dit och gjorde oss sällskap.
Onsdag åkte Lotta hem och jag åkte in till stan och jobbade kvällspasset. Det var två underbara dagar tillsammans med min vän Lotta. Tack gumman, saknar dig redan.

 

Lotta

Carro, Jag, Jesper

 



lotta
02 Oktober, 2009 - 22:54

saknar dig också gumman!! tack för några jättemysiga dagar!!

clara
05 Oktober, 2009 - 22:54

Du är underbart vacker!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo