» Pappa & Carina på besök

Onsdags morgon kom min kära far och hans sambo Carina och hälsade på mig här i Stockholm. Dom var här till torsdagskväll, så det var en kort och mycket trevlig visit. 

på onsdagen åkte vi in till medis och lunchade, sedan promenerade vi genom slussen, gamla stan, tog en glass på Strandvägen (stans finaste gata) och kollade på dom vackra husen och båtarna. Därefter följde jag dom till Skansen och jag gick tillbaka för att jobba. 

Vid 22-tiden kom pappa och Carina till mitt jobb och drack några drinkar :) jag fick sluta tidigare så jag joinade dom lite senare. 

Vi hade verkligen tur med vädret, så torsdagen åkte vi en riktigt turist tripp med båt, hop on-hopp off. Det var jätte mysigt. När vi stod och väntade på båten fick vi en underhållande stund med Filip&Fredrik som spelade in en sen i vatten. Lunchen åt vi på en mysig restaurang inne i Gamla stan, sen blev det glass inne i stan. Vid 16-tiden åkte pappa och Carina hem och jag gick till jobbet.

Efter jobbet gick jag tillsammans med kollegorna till en rockbar och drack några glas :) därefter gick vi till spybar och sedan avslutades kvällen på en efterfest i farsta. Det hade blivit fredag morgon, klockan var runt 08-tiden och min vän från Oslo, Clara kom för att stanna över helgen. Så vi mötes upp och åkte hem, sov kanske max 2 timmar. Utanför dörren stod det ett blombud från Pappa och Carina, tack så mycket :)

När vi vaknade eller tvingades upp var vi sååå trötta och jag åkte till jobbet för att jobba, medan Clara umgicks med en vän under tiden som jag jobbade. När jag hade slutat, runt 02-tiden gick jag till Oxid där Clara och Emanuel var. Det blev bara ett glas rött, sen var det dags att åka hem och sova.


Lunch på Medis.


Pappa och Carina i Kungsan.


Jag och pappa på mitt jobb (TGI Fridays)


Filpi (Filip&Fredrik spelar in en scen)


Filip och Fredik.




Jag och pappa i Gamla stan.


Jag i båten.




carina
08 Augusti, 2009 - 20:04

Hallå Jenny! Tillbaks till "lantlivet" igen. Åter igen,tack för trevligt sällskap!Jättekramis på dig!!!/Carina

Anonym
12 Augusti, 2009 - 20:04

Tack själv, var verkligen jätte mysigt att ni kom hit!! Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo