» En helg tillsammans med Clara

Jag har redan berättat att Clara kom från Oslo på fredag morgonen vid 08-tiden och jag mötte upp henne direkt från en eftefest. Fredag kvällen jobbade jag och Clara var med Emanuel.
Lördag förmiddag åkte vi till Rålis och mötte upp några kompisar till mig. Vi låg där nästan hela dagen och sola och badade, det var underbart. Senare åkte vi hem, gjorde i ordning oss, drack rosé och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi åkte in till Friday´s och drack några drinkar och dansade på borden tillsammans med några jobbarkompisar som också var där och drack :) hahha.... lite uppvärmning, sen gick vi vidare till Solidaritet.

Söndagen åkte vi in till stan och shoppade lite, men vi kom inte iväg för ens sent så det blev inte mycket. Därefter åkte vi till Mälarpaviljongen och åt middag och fika. Jätte mysigt ställe som ligger i vattnet. På vägen tillbaka träffade vi på Emanuel och Göran som satt där med några killar och drack öl. Dom hade varit och kollat på DIF som ännu en gång förlorade :( vi gjorde dom sällskap en stund tills vi var tvungna att åka hem och hem och hämta Claras resväska för hennes buss tillbaka till Oslo gick klockan 23. 

Resultatet av helgen har varit underbart. Clara är en gamla barndoms kompis sendan ett års åldern och jag hade inte träffat henne på väldigt länge, så det var väldigt roligt! Tack gumman, saknar dig redan. 


Sol & bad på Rålis


Jag & Emanuel


Snart redo för utgång




På mitt jobb (TGI Friday´s)


Inne på Solidaritet


Mälarpaviljongen 




Emanuel & Fredrik



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo