» Busschauffören körde fel och krockade med en lyktstolpe!

Jag började dagen med att sola solarium sen satte jag igång med att tvätta och städa. Senare på kvällen hoppade jag in i duschen och gjorde i ordning mig snabbt för att åka till Magda, där var även Tanja. hahha... resan till Magda var lite speciell, det var någon tunnelbana som hade gått sönder så jag fick ta en ersättningsbuss sista biten. När vi nästan var framme så körde busschauffören fel och hamnade i en riktig knivig situation. Det var mörkt och vi hamnade i en återvändsgränd. Han var tvungen att backa och han såg ingenting och körde rätt in i en lyktstolpe! han frågade efter hjälp men ingen som ville hjälpa honom, han körde upp på en hög trottoar så jag trodde att hela bussen skulle välta. Sedan hjälpte jag honom när jag såg att det var fritt och sa att han skulle ratta över fullt så skulle han komma förbi lyktstolpen, så tillslut kom vi ut där ifrån :) 

klockan hade blivit mycket och vi skulle inte vara kvar länge så jag fick verkligen hets dricka, vilket jag inte skulle ha gjort! Jag, Magda och Tanja åkte till Friday´s där resten var sedan gick vi vidare till Viktoria, Soupbar och avslutade natten hemma hos Tim där nästan alla blev kvar till morgonkvisten.

När jag kom hem sov jag en stund till sedan var jag tvungen att ta mig upp även fast jag var jätte trött. Jag satte igång datorn, men mitt internet fick jag inte igång. jag försökte och försökte, jag fick panik och insåg att jag klara mig inte utan internet. Så jag åkte in och köpte ett nytt som kostade 900 kronor! När jag kommer hem testade jag mitt nya och jag kunde fortfarande inte ansluta! vad nu? Jag försökte och försökte, tillslut hittade jag problemet och jag hade fel pin kod och var tvungen att ringa kundservice om en ny och då gick det. Så jag åkte alltså in till stan dödstrött och bakis för att köpa ett nytt modem helt i onödan för 900 kronor!! inte nog med att jag hade ångest för gårdagen så händer detta!!! aja thats life.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo