» Tidaholmare på besök

Igår vid middags tid åkte jag till Barkarby outlet och kikade efter träningskläder. Det fanns dock inte mycket, men det blev ett par träningsskor. ordinarie pris 1200:- men jag köpte dom för 840:- bra pris :) jag hittade även ett par skit snygga stövlar från Pertti Palmroth, dom kostade 1800:- efter reducerat pris, men jag köpte dom inte. Fast nu ångrar jag mig, dom är ett måste ha.   
Det blev bara en snabb runda i Barkarby för Johan, Erik och Tobbe från Tidaholm skulle komma till mig. När jag var där ute ringde dom och sa att dom redan var framme, så jag fick skynda mig hem igen. Det tog lite längre tid hem, först missade jag bussen, sedan var nästa buss försenad med 25 min därefter var även pendeltåget också försenat. så grabbarna fick vänta en stund på mig:) 
På kvällen var det fest som gällde, först var vi ute i Nacka på en förfest. Därefter åkte vi till "Bar54", det var helt okej. Efter en stund åkte vi tillbaka till Nacka, vet inte varför, men för min del var inte natten slut, så jag åkte med taxin tillbaka. Gick in på "Bar54" igen, sen tog jag mig till "Patricia" där Magda var. Där var jag kvar till morgonkvisten och sedan åkte jag hem o sov. Tidaholmarna hade deckat i Nacka så jag slapp trängas med tre killar. Nu har grabbarna åkt hem och idag blir det antingen en lugn och skön kväll eller så ska jag med Carl och hans kompisar till F12 ikväll där Carls kompis Axwell spelar.
Mina nya träningsskor 
Jag & Erik
Tobbe i min morgonrock :)
Jag
Erik, Johan & Tobbe


Anonym
02 Augusti, 2009 - 14:42

Dom var ju snygga,dina nya dojjor.Och attans va snabba dom ser ut att va!!!Kram Carina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo