» Pride

Äntligen hemma, igår direkt efter jobbet åkte jag med en kollega, Magda hem. Vi gjorde i ordning oss, drack vin, åt gott och prata skit :) Senare var det gay/trans fest som Magdas kompis pr-robban hade anordnat på Blue mooon bar som gällde.

Det var galet roligt, men vi var inte där hela natten utan vi gick vidare till Sturecompagniet. Även där var lyckat. Något mindre lyckat var att jag hade glömt mina nycklar hemma hos Magda, så jag blev illa tvungen att ringa och väcka min roomie på morgon kvisten så hon kunde komma ner och öppna till mig! så jobbigt, andra kvällen jag sover där,dålig stil av mig!

Idag fick jag palla mig upp i tid för att jobba vilket jag helst hade sluppit och istället legat kvar i sängen. När jag kommer till jobbet kommer jag på att jag inte har mina nycklar till skåpet och heller inte mitt kort som jag måste ha för att kunna jobba! så jag fick knipsa upp låset och även vara en pain och be om ett nytt kort, vilket även kosta 100 kr. Innan vi skulle sluta fick jag och sju andra även skäll för att vi hade glömt skriva in oss i boken (namn,person nummer, vilken tid man börjar och slutade). Hade kontrollanterna kommit hade var och en fått betala 2000 kronor och Fridays hade fått betala 10 000 kronor per person, verkligen inte okej. Så vi alla fick en skriftlig varning.

Efter jobbet åkte jag till Kungsholmen och mötte upp Magda och hennes kompisar som satt på Mälarpaviljongen. Där satt vi på den fina uteserveringen som ligger på en stor "brygga" i vatten och drack drinkar, mycket trevligt. Magda och dom andra hade tidigare under dagen gått i pride tåget och skulle sedan vidare och festa, men jag orkade inte det. För nu väntar sängen!  


Här är jag och Magda i den slampigast outfiten som vi blev tillsagda att ha:) redo för pride.




















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo